Almosetoft Consulting

GENERALFORSAMLING

HVORFOR SKAL DU BRUGE EN PROFESSIONEL DIRIGENT?


En generalforsamling er et selskabs eller en forenings højeste myndighed, og derfor er det vigtigt, at en sådan generalforsamling gennemføres professionelt i overensstemmelse med loven og selskabets eller foreningens vedtægter.


Karsten Almosetoft har som tidligere advokat og sekretariatsleder fungeret som dirigent på et utal af generalforsamlinger i såvel foreninger som virksomheder.


Hvis du derfor står og mangler en dirigent til din kommende generalforsamling typisk i april eller maj måned, påtager Karsten Almosetoft sig meget gerne opgaven.


Almosetoft Consulting medvirker også gerne med at gennemgå selskabets eller foreningens vedtægter for at se, om de er i overensstemmelse med loven eller tidligere vedtagne ændringer.


Vi påtager os også gerne at udforme tekster til eventuelle kommende vedtægtsændringer.

Hvad koster det?


Det er ofte meget vanskeligt at forudse, hvor lang tid en generalforsamling vil tage, da man af naturlige årsager ikke ved, hvor mange spørgsmål aktionærer eller medlemmer vil komme med.


Behandlingen af eventuelt indkomne forslag kan også tage både kort tid men også meget lang tid.


Det er derfor ikke muligt at fastsætte nogen bestemt pris for en sådan opgave, men vi aftaler naturligvis gerne på forhånd en timesats for opgaven.

 

Almosetoft Consulting har naturligvis tegnet en professionel ansvarsforsikring (Codan), så du kan trygt benytte dig af vores ydelser.