Almosetoft Consulting

OM ALMOSETOFT CONSULTING


Almosetoft Consulting blev stiftet af Karsten Almosetoft den 1. april 2019 i umiddelbar tilknytning til, at Karsten Almosetoft gik på pension efter mere end 46 års arbejde som jurist og advokat.


Læs mere om Karsten Almosetoft her.


Baggrunden for stiftelsen af Almosetoft Consulting var, at der er rigtigt mange små og mellemstore virksomheder, der ikke har nogen personaleafdeling, og som ikke er medlem af en arbejdsgiverforening. Når de har problemer eller udfordringer med deres medarbejdere, vil de ofte finde, at det er for dyrt og besværligt at gå til et advokatkontor.


Selv om der findes rigtigt mange små private konsulentvirksomheder, vurderede Karsten Almosetoft, at der var behov for en rådgivningsvirksomhed, der specifikt har erfaring inden for det personalejuridiske område, og som har fokus på netop disse små og mellemstore virksomheder.


Almosetoft Consulting tilbyder også at fungere som dirigent på virksomhedens eller foreningens generalforsamlinger.


Efterfølgende er Almosetoft Consultings virkeområde blevet udvidet til også at tilbyde bistand til private.


Almosetoft Consulting hjælper nu private med at oprette en såkaldt fremtidsfuldmagt, hvor du har mulighed for selv at bestemme, hvem der skal varetage dine personlige og økonomiske forhold, hvis du på grund af en ulykke, demens eller anden alvorlig sygdom ikke længere selv er i stand til at tage vare på dig selv.


Almosetoft Consulting rådgiver dig nu også, hvis du ønsker at oprette et testamente. Det er rigtig fornuftigt at overveje at oprette et testamente i forbindelse med, at man opretter en fremtidsfuldmagt.


Desuden tilbyder Almosetoft Consulting dig hjælp, hvis du står og skal købe ejerlejlighed, andelsbolig, hus eller fritidsbolig. Almosetoft Consulting optræder ganske enkelt som køberrådgiver fra start til slut, så din ejendomshandel bliver gennemført så sikkert og problemfrit som muligt.


Almosetoft Consulting har selvfølgelig tegnet en professionel ansvarsforsikring (Codan), så du kan trygt benytte dig af vores ydelser.


PROFIL

Karsten Almosetoft

consulting@almosetoft.dk


Jurist med 9 års erfaring som advokat og selvstændig advokat og mere end 32 års erfaring som advokat med speciale i ansættelses- og arbejdsretlige forhold i Grafisk Arbejdsgiverforening (nu Grakom) og Dansk Industri.


Har som selvstændig advokat været beskæftiget med stort set alle former for advokatvirksomhed. Som advokat i organisationsverdenen har der dagligt været rådgivning af store og små virksomheder omkring bl.a. personalejuridiske spørgsmål som f.eks. ansættelsesforhold, virksomhedsoverdragelse og større afskedigelser. Har forhandlet adskillige overenskomster med modstående forbund, primært som chefforhandler.


Medforfatter til ”Kollektive afskedigelser”, DA Forlag 2013.